ПАК ЕКСПО 2018 IFFIP

 

18-19 квітня 2018 року відбудеться великий виставковий захід в індустрії упаковки ПАК ЕКСПО 2018 IFFIP. Місце проведення - Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект 15.

Компанія Термолан Україна представить широкий асортимент клеїв розплавів, від провідних світових виробників, здатних вирішувати найскладніші завдання по виготовленню упаковки.

Також нами буде представлено обладнання по якісному і економічному нанесенню клею, як в ручному, так і в автоматичному режимі.

Відвідавши наш стенд ви отримаєте повну інформацію, про сучасні та ефективні методи з'єднання різноманітних матеріалів, що застосовуються визнаними лідерами-виробниками продукції.

Також можливо безкоштовно проконсультуватися з усіх питань, щодо застосування ручного та автоматичного клейового устаткування, як в побуті, так і на виробництві.

Дізнатися, як за допомогою інноваційних технологій у галузі склеювання, здешевити процес виготовлення якісної і головне міцної упаковки, яка доставить Ваші товари до споживача в цілості й схоронності.

 

Сподіваємося відвідування нашого стенду стане надійною діловою платформою щодо взаємовигідної співпраці.

Для отримання запрошення потрібно пройти просту реєстрацію на сайті КМКЯ

 

Очікуємо Вас на стенді ТОВ «Термолан Україна» №3А 228 на ПАК ЕКСПО 2018 IFFI

 
 
Хочете зробити замовлення або отримати консультацію?
Передзвоніть нам або напишіть повідомлення!
+38 (067) 324-04-39
+38 (067) 324-04-40
НАПИСАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
 
 
 
Швидке замовлення:





Вхід на сайт:

Запам'ятати мене
Відновлення паролю:
Інструкції по відновленню паролю <br />буде відправлена на пошту вказану<br />при реєстрації на сайті.
Реєстрація: